Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Alegeți dintr-o gamă variată de tratament natural pentru tuse!

Din ce în ce mai mulți dintre noi caută un tratament natural pentru tuse în loc de medicamente. Dacă tusea persistă și devine deranjantă, putem lua medicamente în paralel cu un tratament natural pentru tuse. Tusea este un act necontrolat prin care organismul se apără și încearcă să elimine substanțele care blochează căile aeriene și cauzează disconfortul respirator. Scopul este ca aceste substanțe să nu ajungă în plămâni. Tusea apare în momentul în care gâtul devine iritat din cauza bacteriilor, virusurilor sau a prafului. Atât în cazul copiilor, cât și al adulților, înainte de a începe administrarea medicamentelor, puteți încerca unul dintr-o gamă variată de tratament natural pentru tuse:
Ceaiul de ceapă cu miere. Ceapa este un remediu bine cunoscut în medicina populară pentru tratarea răcelii, tusei și durerilor de gât. Un tratament natural pentru tuse cu ceapă este și acum frecvent adoptat cu o eficiență ridicată.

Mierea de albine nu este doar un dulce sănătos, ci și un remediu natural pentru calmarea tusei. Are un efect antibacterian și calmează căile respiratorii eliminând senzația de disconfort în momentul tusei.

Siropul din muguri de brad este un produs natural, antiseptic, tonic pulmonar, conceput pentru menținerea sănătății aparatului respirator, ameliorează eficient tusea și acționează ca dezinfectant, calmant și regenerant al țesuturilor afectate de infecții.

Ceaiul de ghimbir cu miere și lămâie este de asemenea un tratament natural pentru tuse puternic recomandat. Ghimbirul ajută la separarea sputei (secreției) care se acumulează în bronhii, anulează inflamația și are un efect calmant asupra tractului respirator superior, epuizat prin tuse. Sub influența uleiurilor esențiale, ce le conține, organismul se recuperează mai repede și mobilizează forțele în lupta împotriva virusului.

Argintul coloidal este un puternic antibiotic, antiseptic și antifungic fără efecte secundare. Argintul coloidal acționează împotriva unei palete largi de bacterii și virusuri ce cauzează diverse afecțiuni. Se recomandă pentru tratarea bolilor respiratorii, bronșită, faringită, amigdalită și în cazul simptomelor specifice gripei și răcelii (tuse, febră, dureri în gât etc).

Preparate din plantele medicinale
Există o paletă largă de plante medicinale, care sunt recunoscute pentru acțiunea eficientă în calmarea tusei. Pătlagina, nalba-mare, ciuboțica-cucului, isopul sau scaiul-vânat sunt doar câteva din această paletă, care sub formă de suplimente alimentare naturale tratează tusea și alte simptome specifice gripei și răcelii. Un tratament natural pentru tuse foarte eficient poate fi tinctură de plămânărică, care conține plămânărică, lichen islandez, coada șoricelului, coada calului, pătlagină, cimbrișor, salvie, frunze de nalbă mare. Ajută în caz de dificultăți de respirație, tuse, laringită, faringită, răgușeală, răceală, gripă.

Tinctura Solidago, Tinctura Plamanarica

X
Top