Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Ambalare, depozitare

Ambalare: extractele alcoolice cu picurător, capac sigilabil și capace de ulei fără picurător.

   Pentru a produce produse sigure și de înaltă calitate compania noastră funcționează, de asemenea, în conformitate cu un sistem strict de cerințe de siguranță alimentară în ceea ce privește materiile prime, ingredientele acestora, procesele de producție și ambalare.

   Materiile noastre prime sunt plante medicinale, aromatice, uleiuri, alcool, aproximativ 150 de tipuri, pentru care data de expirare este foarte importantă, deoarece conținutul de ingrediente active al acestor materii prime este cel mai intens și eficient timp de 6-12-24 luni de la data colectării. 

    Datorită gamei largi de produse, în domeniul ambalajelor lucrăm prin manufactură sau cu echipamente semiautomate. Depozitare: Vă recomandăm să depozitați produsele într-un loc răcoros și uscat, neapărat într-un loc ferit de soare. Sticla maro de farmacie folosită este, de asemenea, utilizată pentru a asigura protecție la lumină. Este recomandabil de a folosi produsul în termen de o lună de la deschiderea sticlelor, deoarece contactul cu aerul, în special pentru uleiuri, poate iniția procesele de oxidare. La produsele alcoolice poate apărea sedimentarea, dar acest lucru nu afectează calitatea produsului. 

 Perioada de valabilitate: Oferim o perioadă de valabilitate de 1 an pentru uleiuri, 3 ani pentru produsele alcoolice și 18-24 luni pentru siropuri, de la data fabricației.

X
Top