Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Coada calului

Coada calului este răspândită în zonele umede, pe malul râurilor, câmpii. Se mai numește barba ursului, iarba de cositor, manzoaica, bota cucului.

Poate fi ușor confundată  cu o plantă otrăvitoare, care crește în zone mlăștinoase (Equisetum palustre ).

Coada calului are cea mai mare concentratie de siliciu dintre plante, ingredientele active din ea au proprietati antioxidante si antiinflamatorii, acestora datorandu-se multe dintre beneficiile acestei plante.În medicină sunt folosite tulpinele sterile uscate, culese în perioada verii.

  • Substanțe active: oxid salicic (5-7%), gluteolină, nicotină, palustrină și palustridină,flavonoizi, fitosterină, beta-sitosterol, acid malic, acid oxalic, gliceride ale acizilor stearic,esteri ai acidului cafeic.
  • Domenii de utilizare: patologii la nivel respirator, are efect diuretic, ameliorează simptomele patologiilor tractului urinar,
  • Moduri de utilizare: ceai, comprese, tinctură, băi de șezut.

 Tinctură Venus, Tinctură plămânărică

X
Top