Showing all 3 results

Creme (3 creme) – Creme medicinale naturale

 

Cei mai noi membri ai familiei de produse Bálint sunt cremele, pe care le-am realizat folosind ierburile și uleiurile de semințe presate la rece, pe care le folosim de mai bine de 15 ani, astfel încât să ne putem îngriji organismul cu forța lor nu doar intern, ci să ne ajutăm organismul să funcționeze și pe cale externă, prin piele.

Am acordat o atenție deosebită faptului că, pe lângă produsele noastre de tip suplimente alimentare, și cremele noastre să fie fabricate folosind doar ingrediente active naturale și să nu conțină conservanți sau parfumuri adăugate sau să nu le conțină doar într-o formă naturală.

La crearea fiecărei rețete, am luat în considerare tipul de simptome pentru care clienții noștri caută o soluție, așa că ne-am concentrat asupra impactului funcțional al acesteia pentru fiecare produs. Din experiența noastră, amestecul complex de ierburi medicinale, datorită efectelor sinergice ale acestora, mărește semnificativ intensitatea ingredientului activ, deci nu este neobișnuit să fie găsite până la 10-20 de ingrediente în cremele noastre. Prepararea esenței de plante concentrate se creează mai întâi sub forma unei tincturi primordiale, care poate fi astfel mai bine amestecată cu ingredientele suplimentare pentru cremă. În creme am folosit nu numai extracte din ierburi medicinale (semințe de muștar, frunze de dafin, arnica, ulei de primăvară), ci am folosit și ingrediente active care susțin funcționalitatea dată de cercetările moderne. (de exemplu: colagen, acid hialuronic)

Ingredientele cremelor noastre includ extracte din plante medicinale cu adevărat complexe, care, datorită efectului lor, pot fi produse excelente pentru aprovizionarea zilnică a produselor de îngrijire a pielii și a corpului și, totodată, a îngrijirii sănătății.