Showing all 5 results

PRODUSE ALIMENTARE: (delicatese, siropuri) – Produse alimentare (delicatese, siropuri)

Toate suplimentele alimentare sunt alimente, dar nu toate alimentele sunt suplimente alimentare.

Pentru a ne păstra sănătatea, nu sunt importante doar substanțele suplimentare pe care le aducem în corpul nostru pentru a înlocui microelementele și substanțele nutritive necesare, ci și faptul că alimentele, produse alimentare consumate zilnic trebuie să fie de o utilitate remarcabilă și de o calitate fiabilă.

Fructele liofilizate și siropurile de fructe ”Bálint Delicatese” sunt fabricate din ingrediente selectate cu mare atenție. Produsele alimentare nu conțin coloranți adăugați, agenți de îmbunătățire a aromei sau conservanți.

Fructele noastre deshidratate – liofilizate includ cele mai populare și mai sănătoase fructe de pădure roșii, care pot fi folosite drept gustare, dar și ca materie primă pentru deserturi și mic dejun, introducând astfel ingrediente sănătoase în mesele de zi cu zi. În cazul delicateselor, am ținut cont și de faptul că, pe lângă gust, acolo unde este posibil, trebuie să obțină spațiu și funcționalitatea lor. Pentru paleta noastră de produse alimentare, alegem fructe care nu sunt disponibile tot anul, sau utilizând alte metode de conservare, utilitatea lor ar fi redusă semnificativ, ori valoarea lor de plăcere ar fi modificată semnificativ.

Siropurile noastre de fructe pot fi consumate fie ca atare, ca siropuri, fie ca substanțe de aromatizare.

Datorită conținutului ridicat de vitamine, minerale și fibre, toate produsele alimentare au un efect benefic asupra digestiei și bunei funcționări a sistemului imunitar, astfel încât fiecare membru al familiei dvs. le poate consuma cu încredere în viața de zi cu zi. Produsele nu conțin zahăr adăugat sub nici o formă, valoarea lor de îndulcire provine din gustul natural al fructului.