Showing all 5 results

Uleiuri (150 ml) – Uleiuri presate la rece

Uleiurile fabricate din 100% semințe presate la rece conțin esența ierburilor medicinale esențiale. Într-o mică sămânță există forța întregii plante.

Uleiurile din semințe presate la rece conțin acizi grași esențiali, aminoacizi și substanțe nutritive esențiale și de neînlocuit pentru organism, care nu mai pot fi în totală măsură înlocuite de mesele din timpul zilei în ritmul de viață accelerat și încărcat din ziua de azi cu alimente rafinate, procesate.

Datorită conținutului lor concentrat de ingrediente active și a purității, 1 linguriță mică (2 ml) de ulei 100% presat la rece, pe zi, contribuie, de asemenea, la menținerea sănătății corpului nostru.

Consumul de ulei din 100% semințe presate la rece contribuie la echilibrul nivelului de colesterol HDL și LDL din sânge și la sănătatea sistemului cardiovascular.

Iar datorită presării la rece, vă putem oferi uleiuri din semințe de cea mai pură și cea mai bună calitate, lipsite de efectele nocive ale căldurii și fără substanțe chimice adăugate.

Deși consumăm și semințe uleioase în mesele zilnice, merită să știm că, chiar și în timpul celui mai eficient proces de presare, este necesar un minim de 20 kg de semințe uleioase pentru a extrage 1 litru de ulei. Astfel, este ușor să calculăm că 50 ml de ulei se obțin prin stoarcerea a 1 kg de semințe și 150 ml de ulei prin stoarcerea a 3 kg de semințe uleioase. Indiferent cât de conștient și cu cât de mare grijă ne alegem dietele zilnice, este puțin probabil să putem consuma această cantitate și atâtea feluri de semințe uleioase. De aceea, consumul de uleiuri din 100% semințe presate la rece este o soluție excelentă.