Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Crețioșoara

Crețioșoara este o plantă, care creste prin pășuni, fânețe, la marginea pădurilor în zonele de munte. Are foarte multe specii, și frecvent apar specii noi. Are frunze late în formă de semicerc, florile sunt mici, de culoare galben-verzui, înfloresc din aprilie până în iunie. În Elveția frunzele noi sunt consumate ca și salată. În țările arabe femeile folosesc pentru menținerea tinereții și a frumuseții.

  • Substanțe active: tanin, proantocianidină, flavonoizi, substanțe amare, saponin, acid palmitic, acid salicilic,
  • Domenii de utilizare: antiseptic, antiinflamator, dereglări la menopauza, antihemoragic, diretic, cardiotonic, sterilitate la femei, fixarea sarcinii
  • Moduri de utilizare: tinctură, ceai, comprese, aliment

Tinctură Venus, Crema Venoherb

X
Top