Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Balint Products

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Toți membrii familiei de produse Bálint Cseppek pot fi găsiți pe lângă distribuția națională și în magazinele cu produse bio, plafar, în farmacii, la angrosiști și în magazinul nostru de prezentare din Hajdúszoboszló. Pentru a fi în tendință cu spiritul epocii, produsele noastre pot fi achiziționate și din magazinul nostru online.

„Arta poetică” a companiei noastre este producția și vânzarea de preparate pe bază de plante medicinale care pot constitui o punte între experiența medicală pe bază de plante medicinale și rezultatele dovedite de practica medicală și, ca adjuvant, complementar al medicinii, asigură efectul dorit cu cel mai mic risc posibil de utilizare. În plus față de caracteristicile alimentelor super-funcționale, elementele din gama noastră de alimente sunt produse delicioase, fără adaosuri de orice natură, cu care se poate realiza o dietă sănătoasă.

„Numele Bálint este o misiune pentru noi, întrucât părintele produselor noastre nu numai că a vorbit despre un stil de viață sănătos, dar, în calitate de naturist și fitoterapeut, i-a ajutat pe cei care au venit la el, indiferent dacă a fost vorba de prevenirea sau ameliorarea problemelor. Asimilând aceste experiențe, el a creat familia de produse Bálint Cseppek care îi poartă numele și, mai târziu, continuând în acest spirit, am introdus un stil de viață sănătos și în lumea bucătăriilor cu produsele Bálint Csemegék.”

Pe lângă suplimentele alimentare, punem un accent important pe crearea de alimente și produse cosmetice funcționale și pe găsirea de ingrediente unice. Toate materiile prime sunt utilizate în forma cea mai naturală disponibilă. Avem mai multe produse în care folosim fructe și plante proaspete în loc de ingrediente active standardizate, astfel încât toate componentele sale să rămână nedeteriorate și să aibă astfel un mecanism complet de acțiune în produse. (De exemplu folosim în stare proaspătă: 7 tipuri de ceapă, leurdă, ridiche neagră, hrean, sorbestrea, sunătoare, rozmarin, lavandă).

Considerăm că protecția mediului și viața conștientă de mediul conjurător sunt importante, motiv pentru care compania noastră s-a alăturat mai multor inițiative în trecut și recent, în care atragem atenția asupra colectării selective a deșeurilor, a utilizării ambalajelor fără plastic și a utilizării sticlei reutilizabile. Un bun exemplu în acest sens sunt Siropurile de plante medicinale – aromatice – fructe, care vin într-un pachet de jumătate de litru și au un dop de turnare fără picurare și sunt potrivite pentru depozitarea multor alimente lichide sau pot chiar funcționa ca ornamente.

Pentru a continua tradițiile medicinii populare maghiare, am participat la mai multe evenimente – expoziții împreună cu Természet Patikája Egyesület (Asociația Farmacia Naturii). De exemplu, excursii de plante medicinale, evenimentele Egy-Csepp Alapítvány (fundația Egy Csepp) pentru diabetici. În numele Országos Védőnői Szolgálat (Serviciului Național de Moașe), am ținut prelegeri timp de un an pentru asistentele medicale județene despre utilizarea multilaterală a plantelor medicinale, terapii naturale și ingrediente active pe bază de plante pentru femeile însărcinate.

În luna februarie a fiecărui an susținem o serie de prezentări intitulate „Farmacia de casă a bunicilor noștri” pentru publicul interesat.

Dintre produselor Bálint Csemegék (Delicatese Balint), în legătură cu domeniul gastronomic atât de popular, am experimentat mai multe rețete, care au fost incluse într-o broșură de rețete. (Fructe liofilizate, siropuri cu condimente, plante verzi ca condiment..etc).

X
Top