Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Diversificarea produselor

 Pe lângă suplimentele alimentare tradiționale, compania noastră a început să dezvolte noi grupe de produse de-a lungul aceluiași produs și al filozofiei de fabricație. Sub numele de marcă Bálint Csemege sunt comercializate, clasificate ca Alimente, fructe liofilizate, folosind tehnologia uscării prin congelare (Merișor, Afine, Cireșe sălbatic, Căpșuni, Cătină). Cererea reală a consumatorilor a atras atenția asupra introducerii liniei de produse. Aceste produse pot fi consumate în forma lor 100% naturală fără adaos de conservanți, aditivi, agenți de creștere și arome. Sunt potrivite pentru includerea în diete speciale (vegetarian, paleo, fără gluten, fără lactoză, copii, mame însărcinate) și pot juca un rol într-o dietă echilibrată datorită proprietăților lor semnificative flavonoide. Datorită sezonalității fructelor, acestea, datorită tehnologiei de liofilizare, pot contribui la furnizarea unei surse naturale satisfăcătoare de vitamine în dieta de toamnă-iarnă.

 Suplimentele noastre alimentare de tip sirop au fost lansate în 2015  pentru grupele de vârstă mai mici și pentru adulții care caută un produs cu alcool redus.

  Tot anul acesta, am introdus în familia alimentelor cu plante medicinale – aromatice Siropurile Bálint Csemege, care nu conțin zahăr adăugat, ci doar zaharurile din fructe găsite în materialul purtător al fructelor deshidratate. Ele pot fi găsite în diferite arome, de ex. lavandă, mentă, scorțișoară-ghimbir, rodie, măceșe, merișor…etc

    În 2017, ca parte a familiei Bálint Kozmetikum, am dezvoltat și rețeta pentru creme care conțin uleiurile noastre. Pe baza experienței noastre practice, am folosit ingrediente vegetale care s-au afirmat deja prin utilizarea lor. Gama noastră include Ligetszépe – cremă uleioasă cu rodie, cremă Mobilitás – cu frunze de dafin, ulei din semințe de muștar (27 ingrediente active), cremă Venoherb – cu castan de cal și ulei din semințe de struguri (19 ingrediente active).

Cosmeticele includ ARGENTUM +30R Sprayuri orale și apă de gură cu argint coloidal ionic în diferite ambalaje. Această familie de produse nu conține săruri, stabilizatori, conservanți și emulgatori, alți ioni. Sunt produse testate microbiologic și chimic cu documentație CPNP  (Portal de Notificare al Produselor Cosmetice).

Uleiul nostru esențial de arbore de ceai australian are parametri de calitate remarcabili, calitate farmacopeică (Ph.Eur.9). Ingredientul activ dominant este  44% terpinen-4-OL, care este unic pe piața maghiară.

X
Top