Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Echinacea

Echinaceea ca și plantă are mai multe efecte benefice asupra organismului, printre care putem enumera: îmbunătățește activitatea antitumorală a mastocitelor mari, are efect antimicrobian, este recomandată utilizarea ei în cazul răceliilor și în cazul infecțiilor respiratorii sau ale tractului urinar.

  • Substanțele ei active sunt: arabinogalactan, alchilamid, acid cicoric, glicoproteine, polizaharide cu greutate moleculara mare, flavonoizi, monoterpeni.
  • Domeniile de utilizare: intarirea imunității, dezinfectant, bornhitis, alergii, reumatism

Tinctură echinacea cu usturoi

X
Top