Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

FLAVINULIN-ul din gama de produse Balint Products

FLAVINULIN-ul din gama de produse Balint Products este un antioxidant sub formă de lichid. Produs care conține flavonoide cu inulină. Preparat din fructe cu nivel ridicat de antoxidanți: Vișine, mere, coacăze negre, struguri, scoruși negri

Poate fi consumat cu iaurt, cereale, ca și topping sau în forma lui originală cu lingura. Datorită efectului prebiotic pe care îl are, e benefică utilizarea lui cu probiotice.

Flavinulin

X
Top