Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Foi de Dafin

Dafinul își are originile din zonele meditaraneene. Frunzele ovale, tari sunt plăcut aromate și sunt folosite în domeniul culinar.În medicină tot frunzele uscate se folosesc. Se mai numește și laur. În Grecia și Roma antică l-au folosit datorită efectelor lui terapeutice și pentru mireasma intensă. Mai târziu era utilizat și de indieni pentru mai multe afecțiuni.

  • Substanțe active: ulei volatol (cineol, linalol,euganeol, ), alcaide, tanin, mucilagii
  • Domenii de utilizare: antialgic, antibiotic natural, antifungic, prin uz extern se poate folosi ca și dezinfectant, antiinflamator (boli reumatice), laringită, bronșită, dureri articulare, calmant eficient (insomnii, stări nervoase)
  • Moduri de utilizare: ulei, aliment, cremă, ceai, infuzii

Cremă MOBILITATE

X
Top