Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Grapefruit

Grapefruit este un fruct, hibrid citric rotund de culoare rozalie sau galbenă cu carnea interioară amară și zemoasă. Are origini în Barbados și este cultivat în țări precum: SUA, Mexic, Argentina, Brazilia, Maroc, Cipru, Israel. În domeniul medical este utilizat extractul din sâmburi.

  • Substanța activă: bioflavonoide, glucozida,acid ascorbic, siliciu, vitamina E
  • Domenii de utilizare: antibiotic natural, probleme de digestie,dureri de intestin și stomac, candidoza, asigură regenerarea organismului- mai ales în stomac prin stabilizarea Ph-ului, se poate folosi la dezinfectarea gingiei și a cavității bucale, dar este utilizată și pentru curățarea pieli
  • Moduri de utilizare: tincturi, uleiuri

 Picături semințe de grapefruit- bioflavonoid

X
Top