Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Macul este o plantă anuală. Este cultivat peste tot în lume pentru utilizarea lui în medicină.Era utilizat încă de pe vremea lui Hipocrate, grecii antici și romanii foloseau semințele lui infiltrate în ap, cunoscând efectele lui antialgice și calmante. Tulpina este erectă, fructele sunt capsule dferice, care conțin sute de semințe mici.

  • Substanța activă: aminoacizi, acizi grași, potasiu, fier, calciu, fosfor, B6, vitamina E. Pentru organismul umina sunt 9 aminoacizi esențiale, macul conține toate aceste 9 aminoacizi.
  • Domenii de utilizare: construirea oaselor-datorită nicelului ridicat de calciu probleme cu somnul, patolgiile inimii și a circulației, scăderea tensiunii mari,
  • Moduri de utilizare: capsule, ceai, ulei presat la rece, aliment,

 Ulei de mac presat la rece

X
Top