Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Merișori

Anericanii consumă a proximativ 60 milioane de litri de sos/suc de merișoare. Merișoarele erau consumate înainte săfie dovedită efectele lor benefice asupra sănătății datorită gustului. Erau folosite și drept coloranți de textile. Crește în zonele muntoase, lângă păduri.

  • Substanța activă: acid beznoic, proantocianinin, antocianinin, vitamina C, acid salicilic, privitamina A, conținut ridicat de proteine, flavonoide
  • Domeniide utilizare: infecții urinare, uretirtă, antiinflamator, boli reumatice, laringite, eczeme,
  • Moduri de utilizare: aliment, ceai, infuzii, suc, sirop

Merișoare deshidratate

X
Top