Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Picături extract din seminte de grapefruit

Pentru ce se folosesc picăturile de semințe de grapefruit?Are efecte benefice în menținerea stării de sănătate și asigură regenerarea organismului.

Prin administrare internă putem obține multiple efecte benefice: datorită concentrației de vitamine E și C și a conținutului de bioflavonoide antioxidante menține organismul sănătos. Printre alte substanțe conține potasiu, pectine și substanțe împotriva bacteriilor (sterol, tocoferol, acid citric, oligoelemente, etc.).Extracția de semințe de grapefruit este un „antibiotic natural”, folosită în lupta cu viruși, paraziți și este și un antifungic. Are capacitatea de a neutraliza nenumărați tulpini de viru și bacterii. Are efect atât la bacteriile Gram-pozitive cât și la bacteriila Gram-negative, astfel este utilizată în tratamentul boliilor precum: salmonella, E-coli sau Helicobacter pylori.

Eficientă în probleme de digestie,dureri de intestin și stomac. Prin utilizarea picăturilor se poate trata eficient și candidoza. Candida este cunooscută ca și factor în apariția multor patologii digestive.
Extracția de semințe de grapefruit asigură regenerarea organismului- mai ales în stomac prin stabilizarea Ph-ului.
Putem folosi la dezinfectarea gingiei și a cavității bucale, dar este utilizată și pentru curățarea pielii.

Poți achiziționa din magazinul nostru online: PICĂTURI EXTRACT DIN SEMINTE DE GRAPEFRUIT BIO 1200 MG BIOFLAVONOID

X
Top