Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Plămânărică

Plămânărica își are originile din Europa, ea crește prin cranguri  și pe locuri umede. Din punct de vedere medical cea mai utilă parte a plantei este frunza cu petele albe. Se mai numește  și mierea ursului.

  • Substanțe active: Cea mai importată substanță activă este alantoina, care are efect cheratolitic.Mai conține saponine, tanin, săruri de potasiu, flavonoizi, vitamina C.
  • Domenii de utilizare:dificulăți de respirație, efect diuretic, expectorant, ameliorarea simptomelor astmatice,ameliorarea sângerării.
  • Moduri de utilizare:ceai, tinctură.

Tinctură de plămânărică

X
Top