Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Splinuța

Splinuța se găsește cel mai frecvent în Europa. Se mai numește varga de aur, floare boierească, splinăriță. În medicina alternativă este utilizată atât frunza cât și tulpina ei.

  • Substanțele ei active sunt: flavonoizi, saponoin triterpen, fenoglicozin, uleiuri aromatice. În fitoterapie se utilizează pentru efectele ei diuretice și efectele antispastice, antialgice.
  • Domeniile de utilizare sunt: reumatism, probleme varicoase, patologii cronice ale pielii, patologii ale tractului urinar și a rinichii.
  • Moduri de utilizare: ceai, tinctură, miere, comprese.

Tinctură Solidago

X
Top