Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Termeni și condiții

Stimați clienți,

Vă rugăm să acordați timpul necesar studierii și înțelegerii termenilor și condițiilor descrise în continuare, în vederea unei colaborări de succes.

1. Definiții

Vizitator: orice persoană fizică sau juridică care accesează site-ul cu sau fără intenția de a achiziționa produse.

Cumpărător: vizitator care dobândește statutul de cumpărător cu toate drepturile și obligațiile contractuale aferente.

Comanda: document reciproc acceptat ca formă de comunicare a intenției de cumpărare de produse prin intermediul site-ului.

Coș: coșul de cumpărături este mijlocul tehnic și vizual prin care orice vizitator își poate crea o listă de cumpărături și pe care ulterior o va putea finaliza prin cumpărare sau abandona.

Produse: bunuri materiale prezentate pe site în scopul comercializării.

Promoție: oferte speciale de produse sau prețuri de produse ori alte facilități afișate pe site, având un stoc limitat și valabilitate limitată în timp.

2. Utilizarea site-ului

Site-ul este proprietatea exclusivă a Atomedical Vest. Utilizarea site-ului și cumpărarea unor produse presupune acceptarea termenilor și condițiilor enumerate în această secțiune.

Site-ul poate conține link-uri către pagini web externe, ale partenerilor. Aceste website-uri nu fac parte din site și nu aparțin vânzătorului, astfel încât nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul lor. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul site-ului fără notificare prealabilă sau ulterioară și fără alte explicații.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale omisiuni sau greșeli de dactilografiere sau de redactare privind conținutul site-ului.

3. Comunicarea

Formele de comunicare acceptate: documentele transmise prin intermediul site-ului (comanda), poșta electronică (e-mail), telecomunicații (apel voce, sms).

Datele noastre de contact sunt puse la dispoziție în secțiunea “Contact”.

4. Politica de vânzare

Site-ul este și un magazin virtual prin intermediul căreia oferim spre vânzare produse.

Conținutul site-ului a fost conceput cu titlu de prezentare, toate informațiile afișate, imaginile și materialele multimedia au rol informativ și nu reprezintă nicio obligație contractuală.

Toate prețurile prezentate sunt exprimate în lei și includ T.V.A.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza oferta ori de câte ori considerăm necesară, respectiv ne rezervăm dreptul de a rula periodic promoții, ale căror detalii și condiții vor fi prezentate pe site.

Costul livrării poate varia în funcție de modul trimiterii, greutatea coletului sau pot exista oferte promoționale care vor fi livrate gratuit. Despre toate detaliile și valoarea concretă a livrării către Dvs vă vor furniza informații operatorii noștri, vor fi evidențiate în interiorul site-ului, respectiv vor fi calculate automat în interiorul Coșului Dvs de produse.

5. Comanda

Comanda este documentul electronic completat și transmis prin intermediul site-ului, prin care cumpărătorul alege bunurile cu ajutorul Coșului și care se transmite completat corespunzător vânzătorului.

Comenzile transmise cu succes sunt confirmate automat printr-o notificare și vor fi livrate conform precizărilor din secțiunea “Livrarea produselor”.

6. Facturarea produselor

Pentru fiecare produs vândut se întocmește factură fiscală conform legislației în vigoare. Factura fiscală se emite în baza comenzii și a informațiilor transmise de Dvs.

7. Livrarea, plată și transferul proprietății

Atomedical Vest se obligă să livreze produsele către cumpărător, să asigure ambalarea corespunzătoare și să atașeze toate documentele livrării. Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzierile în livrarea coletelor din motive ce nu ne sunt imputabile.

Plata produselor se va face în sistem ramburs, la livrare sau prin transfer bancar.

Proprietatea asupra produselor va fi transferată la livrare (în momentul semnării de primire a documentelor de transport), după efectuarea plății de către cumpărător.

Costul transportului este 25 lei / colet.  

Transportul este GRATUIT daca valoarea comenzii depaseste 350 lei cu TVA inclus. 

8. Garanții

Termenul de garanție poate varia de la un produs la altul în funcție de durata medie de utilizare, respectiv în cazul produselor fără o asemenea constrângere se aplică garanția standard 24 luni pentru persoane fizice. Toate produsele cumpărate de la Atomedical Vest beneficiază de condiții de garanție conforme cu normele europene, legislația în vigoare, ori prevăzută de ANPC și ANMDM.

9. Confidențialitate

Orice informație furnizată de către cumpărător, va rămâne în proprietatea Atomedical Vest și nu se va divulga către terți fără consimțământul prealabil al cumpărătorului.

Cumpărătorul nu va divulga nicio informație privind conținutul, natura și modul de derulare a comenzii.

10. Răspundere

Atomedical Vest nu poate fi responsabilă pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terț o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii oricărei obligații conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea și/sau utilizarea necorespunzătoare a produselor după livrare ori pentru pierderea acestora.

11. Forța majoră

Nici una din parți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră.

Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului parților și care nu poate fi evitat.

12. Legea aplicabilă

Relația contractuală dintre Atomedical Vest și cumpărător este supusă legii române. Eventualele litigii apărute între părți vor fi rezolvate pe cale amiabilă, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din raza sediului Atomedical Vest.

X
Top