Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Ulei de mac natural

O plantă comună despre care știm surprinzător de puțin împotriva deficienței de fier și a osteoporozei:

Echilibrați deficitul de fier cu mac!
Anemia cu deficit de fier poate apărea ca urmare a malabsorbției, cum ar fi sensibilitatea la gluten, ca urmare a vegetarianismului, deoarece majoritatea fierului este derivat din alimentele de origine animală. Este mai frecventă la femei. Dacă sunteți afectat și de boala cu deficiență de paloare, oboseală, păr despicat și unghii – și a fost exclusă o posibilă boală de bază – se recomandă încluderea semințelor de mac în dieta dumneavoastră.

Împotriva osteoporozei
Osteoporoza afectează majoritatea populației de peste cincizeci de ani, în procent dublu pe femei. Multă vreme, produsele lactate au fost considerate cea mai bună sursă de calciu, dar astăzi, multe alte alimente au demonstrat că sunt mult mai benefice împotriva osteoporozei. Macul, de exemplu conține de zece ori mai mult calciu decât laptele, si conține și suficient fosfor și magneziu pentru a absorbi mineralul esențial.

Comandați uleiul de mac din magazinul online: Ulei de mac natural, presat la rece

X
Top