Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Usturoi

Usturoiul face parte din familia de liliaceae. Este recunoscut ca și plantă medicală de aproximativ 5000 de ani. Este considerat cea mai sănătoasă legumă cu cea mai largă scală de utilizare. Este rezistent la temperaturi scăzute . Sunt nenumărate studii științifice finalizate sau în derulare care dovedesc beneficiile consumului de usturoi.

  • Substanțe active: alicina, vitamina A, B, B2, calciu, garlicina, fosfor, enzime, aminoacizi, antioxidanți, hormoni,
  • Domenii de utilizare: antibiotic natural, susținerea sistemului imunitar, arteroscleroză, tensiune ridicată, scade concentrația de trigliceride, scade glicemia, reduce nivelul LDL (lipoproteinelor cu denistate mică)
  • Moduri de utilizare: tinctură, plantă, pulbere.

 Tinctură echinaceea cu usturoi

X
Top