Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Valeriană

Valeriană este o plantă anuală înaltă, care poate crește până la 50-100 cm. Crește în soluri umede, pe câmpii, aproape de râuri. Se poate cultiva și în grădină, în aceste condiții rădăcina este scoasă abia după 2-3 ani. În antichitate era utilizată cu scopul ca și în zilele noastre, Galenos o recomanda pentru isomnii.

  • Substanțe active: alcaloizi, acid valerianic, ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, tanin, substanțe terpenoide
  • Domenii de utilizare: gastrite pe fond de stres, asupra sistemului nervos (sindrom anxios-depresiv), insomnie, atac de panică, migrenă
  • Moduri de utilizare: tinctură, pulbere, infuzie, capsule, extractul uscat

Tinctură relaxantă

X
Top