Despre Noi

Compania noastră a fost înființată în 2005 și este o firmă cu  proprietate și profil 100% maghiar. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime de calitate controlată, fără conservanți, aditivi și coloranți. Mai mult de jumătate din produsele noastre sunt suplimente alimentare complexe,  produse alimentare sau cosmetice preparate după o rețetă unică, în care anumite ingrediente au fost selectate pentru sănătatea corpului nostru bazat pe descrieri și experiențe  ancestrale în medicina tradițională. Produsele noastre sunt realizate la un standard înalt, în conformitate cu cerințele oficiale și legale.

Contact

Viziune, filozofie

Producătorul și distribuitorul Bálint Cseppek pune accent pe cercetarea și dezvoltarea continuă, pe baza căreia realizează în fiecare an noua familie de produse sau familiile de produse existente cu produse noi, prin lansarea unui produs natural – în mare parte pe bază de plante, care conține noi ingrediente active. (aproximativ 7-10 produse noi pe an).

   Gama noastră de produse este în continuă creștere stabilă și continuă pe piața internă, pe care intenționăm să o menținem pe termen lung.

Motivul alegerii grupului de produse: datorită parametrilor de absorbție și, astfel, utilitatea produselor lichide, cum ar fi uleiurile, tincturile, siropurile.

    În cazul produselor uleioase, acestea se concentrează pe direcția principală a ingredientelor active ale plantei și semințelor, datorită faptului că conțin multe alte cantități mici de aminoacizi, minerale și vitamine, astfel încât, ca ingredient activ complex oferă o soluție mai largă la problemele apărute. Produsele noastre pe bază de plante (extracte de ulei) extrase în diferite uleiuri sunt unice. (de exemplu, extract de ulei de oregano, extract de ulei de chimen negru etc.)

  Aproape jumătate din preparatele complexe alcoolice (22 de bucăți) sunt unice, realizate după propria rețetă dintr-o combinație de plante medicinale și aromatice, ale căror efecte au fost recunoscute și apreciate de secole, care, susținându-se reciproc, pot oferi o soluție complexă. Cu aceste produse, care au fost deja introduse și sunt căutate, suntem unici pe piață. (tinctura Anti-nervozitate, tinctura de Plămânărică, tinctura de Ceapă, tinctura Venus)

 Nu numai producția- distribuția este unul dintre profilurile principale, ci și oferirea  de cunoștințe publicului conștient despre plante medicinale și predarea metodelor naturiste.

X
Top